Thursday, February 13, 2014

Bila tekak teringin...

Assalamualaikum korang

fuhhh...cuaca sekarang MasyaAllah panas...tapi yelah takkan nak sejuk je sepanjang masa...sesekali Allah SWT bagi kita panas berbahang....amacam..??

kebelakangan ni tekak asyik nak makan pasta...nak makan macaroni...taknak kalah gitu...so last weekend merajinkan diriku untuk memasak mereka..hahaha..semangat punya pasal..pergi beli groceries semua untuk masak pasta...nyummmm.....

so terjadilah masakanku yang dimakan oleh diri sendiri sebab last weekend kanda xdek..haahaha...nampak tak permainan dia...


carbonara macaroni


bread pudding



sphagetti carbonara * ni ada orang request*



macaroni pedas mengancam....


resepi ek...main campak je..tapi kita akan buat entry demi entry untuk setiap resepi okeh..lalalala

doakan ku rajin update entry...

ok sekian...lapar plak bila mengarang ni...

xoxo
iva 

4 comments:

  1. Citer pasal macaroni, teringat masa g Italy dulu. abg order lain, chef tu bagi macaroni..abg kata " Ini paip getah mana pulak yg kau bagi ni!!"...hahahaha..citer masa bujang2 duluu..

    ReplyDelete
  2. paip getah...hahahaha...adeh abang ni...kecik kot paip getah tu...habis tu abang makan ke idok???

    ReplyDelete
  3. sharing is lovingkan myfara..nanti kita share ek...hehehe sedap ke dop no komen..huhuhu

    ReplyDelete

Owl...Owl...Owl....pusing kepala 360darjah