Tuesday, December 31, 2013

pengakhiran 2013

Assalamualaikum....

Hari terakhir 2013...esok dah 2014...

harapan adalah tahun 2014 akan lebih mengubah saya menjadi anak solehah...isteri syurga suami... IBU kepada anak² kandajebat.... mana tau kot² rezki tahun 2014 kan...Amin...pada kawan-kawan yang masih menanti pon saya doakan kebahgiaan untuk kita semua tahun depan ek...Amin

celam-celum betul tahun ni saya karang blog...banyak benda nak cerita dan share tapi malas nak taip..boleh..hahahaha....tapi tahun 2013 adalah tahun yang indah buat saya...tahun saya tambah kenalan di tempat kerja baru..tahun saya tambah kenalan di alam maya sebab saya bisnes itu dan ini....tahun yang indahlah kiranya...moga tahun 2014 akan lebih mengembirakan saya hendaknya...

tapi yang paling tak boleh blah ialah...hahahaha...saya sekali lagi jatuh cinta dengan dunia korea..haiiyaaa....
ini semua gara-gara running man...asalnya saya memang buat bodoh je bila kawan² dok cerita pasal running man...tapi sekali terjebak jugak...yang lagi parah laki den pon terjebak jugak..lagi haiiiyaaaaa....punyalah parah bila ajak pergi beli external hard disk untuk copy running man dari episode 1...dan sekarang dalam simpanan dah episode 177....hambik kauuuu...astro plak bagi tgk channel 395 free sampai thun 2014 bulan ape tak tau...lagilah...setiap hari sayalah penanti setia depan tv nak tgk cerita² korea....tu belum kes online plak kan..hahaha..ketagihan melampau tu...

next entry saya share pasal running man ek..hehehe...mayb ada yang memang tau sangat²...mayb ade yg tau sikit² mayb ada yang tak tau lansung..hehehe...tapi saya suka monday couple..hehehe...oklah

see ya...

wasallam  :)


biar jari ketik-ketuk..mulut jangan macam bertih jagung...hahahaha