Thursday, December 31, 2009

selamat pergi wahai 2009...marilah kemari 2010...

cak....
hurm....tinggal beberapa jam je lagikan...
nak ke 
2010
sekejap je dunia ni berputar...
rasa macam baru semalam
i dilahirkan...abis SPM...abis study kat perak...
bercinta pastu putus...
jumpa hincik memandu...
eh dah kawen dah pon.....

sebab tu kita takleh pandang belakang dah....
cukup-cukuplah...
yang dah berlalu kita jadikan pengajaran supaya akan datang lebih bahagia...
(chewah..ayat cam pasrahkan...)

pejam-celik...pejam-celik..dah setahun lebih jugak blog i nie
tapi i sedar diri...blog i ni xglam..(ade aku kesah..)
sebab iva ber"blog" untuk gantikan manual diari yang selama ni menemani iva kemana sahaja..
so zaman dah canggih..inilah gunanya kemudahankan..
siap leh kongsi ngan satu dunia plak tu...wah...
tahniah pada semua rakan-rakan blog...

2009
meninggalkan banyak kenangan suka-duka dalam kehidupan setiap orangkan..
so do i...(wah speaking london..)
banyak sangat....

jom kita kenang balik peristiwa-peristiwa dalam hidup iva sepanjang 2009 okey...
sape nak baca sila abiskan...rasa bosan..sila pergi main jauh-jauh dari sini..syuh...syuh...

JANUARI 2009

~ untuk pertama kalinya iva sambut tahun baru ngan hincik memandu kat KLCC..sampai merajuk2 hincik    
sebab iva kerja sampai kul 11malam tau....memang best sangat..bunga api atas kepalakan....dan malam tu   
jugak hincik memandu banyak berterus-terang dan kami kongsi banyak benda...

~ iva menjadi urusetia yang tak berapa setia kat Kursus Induksi 2009 kat tempat kerja iva....ade ke    
abang-abang n akak-akak yg kursus tu kata iva garang..kehkehkehkeh...(tak de maknanya....)


FEBRUARI 2009 

~ takde yang menarik sangat for this month..sori kami xsambut valentine okeh...

MAC 2009

~ Bulan yang menjadi titik hitam dalam kehidupan antara iva n hincik memandu....ape dia..biarlah tersimpan  
kukuh diantara kami..iskh mane ade gaduh-gaduh...dun wory...Tapi titik hitam tu banyak mengajar hincik n iva sendiri dalam mematangkan hidup...Alhamdulillah Allah Maha Agong...iva bersyukur sebenarnya bila berlaku peristiwa tu..banyak mengubah hincik...Alhamdulillah lagi sekali..walaupon pahit tuk ditelan ketika tuh hanya Allah yang tahu....sesungguhnya iva sangat dan kena kuat menghadapi ujian tuh....

~ Bulan ini jugalah mak hincik memandu a.k.a mak mertuaku...buat keputusan nak kawenkan kami..yihhaa..macam tak percaya beb...tq mak...hehehehe...

APRIL 2009

~ Rezki nak kawen agaknya....iva dapat panggilan sebagai kakitangan TETAP setelah 2 tahun kerja sebagai kakitangan sambilan...Alhamdulillah..setelah macam-macam dugaan kerja yang iva lalui..akhirnya Allah balas juga...

~ Iva sebagai peserta Induksi 2009 siri ke 6...dan iva berjaya harungi 2 minggu yang best di kursus tersebut.....yang iva tidak boleh lupa di kursus ini jugalah iva belajar poco-poco..setiap hari naik atas pentas tau..hahahaha(riak jap..)...kenangan yg lagi best...hincik memandu dtg tanpa bagitahu iva masa malam last kami kat sana...kebetulan malam tu malam persembahan..patut hati iva seronok lain jek..hehehe...naik moto tau dari kL ke PD..malam plak tuh...beliau balik KL malam tu jugak..thankz sayang...

~ habis induksi terus dapat penempatan dimana iva seterusnya bertugas...hati dup...dap..dup..dap...masa mereka umumkan dimana penempatan..Alhamdulillah iva ditugaskan di ibu pejabat..

MAY 2009

~ mothers day..iva celebrate this special day with my mom n masa tu future mother in law..hehehe...satu hari suntuk makan je....>sini<   >sini<  >sini<

~ persiapan kawen dah start..excited


JUN 2009

~ Celebrate bday hincik memandu...untuk pertama kali iva order cupcakes yang sangat sedap.

~ hari kawen semakin hampir


JULAI 2009

~ Kad kawen dah dapat masa nie..tgh tukus-lumus ikat reben...

~ Hincik kena pegi kursus..i windu...

~ kami pergi kursus kawen..yippa...dok depan sekali tau..begitu bersemangat...

~ persiapan kawen yang sangat sibuk...balik kampung segala nak edarkan kad..sangat semangat....

~ dup..dap..dup..dap..semakin hampir tarikhnya....

~ my father balik dari sabah tuk walikan iva kawen...

~ 31 JULAI 2009 jam 6.30petang selamatlah iva menjadi isteri kepada hincik memandu..Alhamdulillah..walaupon beberapa jam sebelum nikah hincik merajuk segala..aduh cabaran tau..iva wat selumber je...Alhamdulillah berjalan lancar..tq again sayang


OGOS 2009

~ 01 ogos 2009 resepsi perkahwinan iva disebelah keluarga iva..bertemakan putih n sky blue maka berlansunglah majlis yang sangat meriah dan ramai sangat yang hadir..tq pada yang hadir....

~02 ogos 2009 resepsi disebelah keluarga hincik memandu pula...bertemakan putih & maroon..majlis yang juga seronok n bahagia...

~ Seminggu lepas kawen, iva dikehendaki pergi kursus BTN..hahaha...tinggallah hincik memandu..cian dia...beh nak wat camne kan...sory ek abang...(leh iva terlupa yg iva dah kawen masa kat BTN..hikhikhik gatai...)

~ honeymoon tak terancang kami...pukul 12 tghmlm sampai kat cameron..itupon baru hegeh-hegeh nak cari hotel..tah ape2kan..tapi kami tetap B.A.H.A.G.I.A okeh...

~ puasa yang sungguh bermakna..iva melaksanakan ibadah puasa bersama suami tersayang..amiin....


SEPTEMBER 2009

~ Raya yang pertama kali iva terpaksa berjauhan dengan family..sebab iva raya dengan keluarga mertua...give & take okeh...titik...air mata pon titik-titik jatuh jugak...dah..dah...full stop..

~ my birthday..hehehehe...disambut bersama suami n kakak-kakak ipar..tq both of u sister in law...


OKTOBER 2009

~ satu keluarga iva diselubungi suasana sedih..sebab...datuk saudara yang rapat dengan keluarga kami pergi menemui ilahi...Innalillahiwainnalillahirrojiun....iva ade wat entry tentang ini...sedih..yea kami sangat sedih...kami sekeluarga tak tido 2 hari satu malam menguruskan arwah...semoga rohnya dicucuri rahmatNya..amin...(dah nanges .....T_T)

~hepi bday umie...my beloved mom..yang ke 49..tapi tetap meletups okeh..majlis hari jadi yang suprise sehingga membuatkan my mom tersenyum beberapa hari..hehehe....alhamdulillah...


NOVEMBER 2009

~ selamat hari raya haji kawan-kawan...iva sambut dengan keluarga iva..hincik memandu seronok dapat join acara sembelih lembu...untie iva tumbang lembu seekor dan besoknya kami wat kenduri kesyukuran dan juga kenduri tahlil....(sedih lagi....T_T)

~ hepi bday mak mertuaku..(dah sah okeh).kami sepakat wat suprise dan berjaya..yeay...iva antara yang bertukus-lumus menyiapkan juadah...kenyang Alhamdulillah...

DISEMBER 2009

~ banyak sangat kenduri kawen kami suami isteri pergi..(balas jasa okeh..ikhlas...hehehe)

~ kakak iparku kawen..majlis berjalan dengan lancar..iva ada wat entrynya..

~kang nak g tengok bunga api lagi kat kLCC kot..InsyaAllah..ade ke bunga apinya...???

so tu antara rentetan kehidupan sederhana iva sepanjang tahun 2009 ni..iva harap tahun 2010 nanti akan memberi lebih makna dalam kehidupan kami berdua..amiin.....


p/s : sehari suntuk karang ayat n memutar memori..hehehe...








Wednesday, December 30, 2009

antara dua orang yang disayangi

erm.....
korang pernah tak amik tahu ape perasaan ibu korang bila korang xde depan mata dia...
xkiralah samada korang ni anak laki or pompuan...
pernah tak korang...???

sekarang iva ade 2 mak yang perlu iva amik berat dengan penuh kasih dan sayang...
walaupon seorang ibu kandung seorang ibu mertua..
tak salahkan menyayangi keduanya sekali...
apepon..i love my mom..
i love my mom in law toO...

xkesah ar dimana iva berada..iva sayang keduanya...



mood : tetiba rindu masa lalu,..



Tuesday, December 29, 2009

~semuanya cite pasal tahun baru..i cerita nnt ek...~


ok kenapa ek....sekarang ni dah nak ujung tahun kan....ohw yelah..lagi beberapa hari,...
wah.......kejapnya dah nak masuk tahun lain....
ehem..ehem...leh diulang tak...??hehehe
ala gurau je..i know ar masa dah berlalu xleh nak undur balik...
saje je pon...
ok2...nak citer pasal azam ke ape ke....nnt i buat ntry lain ek...
ni nak gtau jek..
i memang dah bukak page "new post" ni dari pagi tadi...
tapi tu ar...i sangat sibuk nak siapkan all the keje...
so ni baru kesempatan nak taip2...
nak jalan2 blog kawan2 pon macam dah xsempat kot...
xpe2 sape2 yg sudi silalah lawat blog saya ni ek..hehehe....

ohw ya...walaupon bz...tapi baru2 ni i ade beli satu novel tau..


















karangan oleh > hincik anuar kamaruddin < kita nie...
orang muda yang sangat berbakat....
besar sangat bakat dia...hingga mampu menghasilkan sebuah novel...
bukan setakat cerita cinta tapi dari satu cerita lebih menyingkap banyak cerita yang tak terjangka..
bila i baca novel tuh..rasa macam bukan anuar yg tulis..ha..hebat..
mungkin pada org lain novel tu biasa jek..
tapi pada iva jalan ceritanya seronok...ade pengajaran yang terselit dalam setiap muka surat..
terpulang pada individukan...hehehehe
oh ya..bukan setakat tu je...
hincik anuar kita ni ade wat contest gak...
kalau nak tau contest ape...silalah  >click<
hehe..iva sendiri akan join...n tgh cari idea yg best tuk join the contest..
hehehehehe
oklah...
da..
muahmuah..
hahahahaha
iva nak sambung wat keje lah....
kang bos bising tau..
malas nak dengar..
hehehehe
ok bye..



















p/s : i'm done...n mood membaca novel tgh kuat..so last week pegi MPH lagi beli buku...
        nnt i uplode ek buku ape i beli..hehehe...

Thursday, December 24, 2009

~kesinambungan kenangan lalu lagi...~

aha....semalam gambar2 dimajlis sebelah iva..tuk pengetahuan semua...hari ini sebelah iva..besoknya terus menerus majlis sebelah hincik memandu plak...memang xde 'gap' hari...sebab bukan jauh pon..xsampai 15 minit dah sampai..hehehehe...walaupon ade sedikit lewat..tapi no big deal ar...hehehe..tetap meriah gitu...
yok kita tgk gambar lagi....


majlis : resepsi pengantin lelaki
tarikh : 02 ogos 2009
jam : setiap detik waktu
tema : maroOn & putih


 life band yang sama seperti dirumah i..

 
 ini pelamin angan-angan kami tau....
(ceh mane ade..hahha)


 gembiranya kami ini...
..........................................................................................................................

maaf tidak disediakan gambar dipelamin...sebab sangat tidak suka saya dengan mereka (maksud gambar okeh) di pelamin itu.....uhuk...jgn tanya nape..saya sedey....

............................................................................................



 
 kawan-kawan baikku dari zaman sekolah rendah okeh hingga kini...sayang kamOo...ade lagi 2 org nik & salmah..dua-dua xdapat hadir sama..sebab mereka tgh stydy jauh...


 kami sebenarnya dah penat 3 hari 3 malam majlis...TAPI kami bahgia tertawa...


 ini abang-abang sangat bahya..kenapa..sila scroll lagi bawah...



  




  sebab tu i kata bahye..hhahahaha....anak panah merah menunjukkan kedudukan kami suami isteri ketika kejadian...
have fun gila-gila..
tau air ape...hahahaha..dah tau jgn gelak..hahahaha..haip...
yang tak tahu..tuh air lebihan basuh pinggan..dengan saki-baki makanan terbuang..hambik ko....
fun gila...


 ohw...ibu mertuaku tak terlepas okeh..hahahahaha



 okeh ini malam hari dirumah hincik memandu...
kek ditaja oleh mak muda kami..chantek banget...
kebetulan plak black-out malam tuh..
by hook or by crook kami teruskan jugak majlis dalam gelap..
tapi sume have fun gila2...



 hadiah kami..dibuka juga walaupon gelap..lampu suluh banyak...



 oklah sekian..hehehehehe....banyak sangat gambar kalau nak taruk..hehehehe....


Wednesday, December 23, 2009

~kesinambungan kenangan lalu...~

okLah hari tu iva dah bentangkan sedikit gambar2 masa hari nikah..tu pon ade je yg kata..
"aik..baru nak tayang...??"
hehehehe..kira okLah tuh ade tuh lagi nak dekat bertahun2 baru dapat gambar kawen tau...
ingat ape bidang photography ni susah tau..hehehehe..
iva sendiri nak editkan gambar org lain kawen berbulan2...

okeh meh kita guna ayat..
mari kita mengimbas kenangan lalu..hehehe
ok..???

dah cukup2 tuh..meh kita layan gambar.....

p/s : sukahati i ar nak ntry bubuh gambar je takde story panjang2 atau nak story panjang2 takde gambar...


majlis : resepsi pengantin pompuan
tarikh : 01 ogos 2009
jam : setiap detik waktu
tema : sky bLue & putih






 
berdebar ke aku ek..??


 
segaknya...

 
hp..rokok...duit..simpan baik2 ok...


 
rombongan keluarga yang tah bape kreta...


 
time ni memang tgh ramai...eh abang apsal tak masuk agie tuh...??


 
ohw..ade tOL ek sayang..hehehehe
mother iva org johor..so kena ar ikut adat johor k..
TOL..TOL...

fuh..lepas..lega i...

 
eh ade agi ke..hehehehe..siap tutup pintu sliding tuh..

 
andak jgn marah..senyum..senyum...


 
ha kau...siap pantun tau...


 
ingat dah lepas...hehehehe..


 
hambik kau....depan pelamin plak...
eh mane i...??



 
berpeluh husband i...cian dia..nak wat gane...
meriah sikit gini..

 
ha..bukak sampul..tgk ade bape ..haip...

 
tolonglah lepaskan hamba..

 
ni pakcik jual yong tau foo kat pasar malam sg besi..
i jemput jugak tau..sbb i baik dgn depa..
pakcik tu geram siap bagi pantun...

"ku tanam pinang rapat-rapat"
anak itik xdapat lari..
kucuba-cuba tak dapat-dapat....
ha..jangan sampai aku angkat bawak lari..."

hehehehe,,leh tahan gak...

 
fuh..akhirnya..lepas gak..
abg agak2 time ni u dup-dap-dup-dap tak..???



makan time...ni pon susah sgt kami nak kuar dari umah..
ramai sgt nak bergambar..
masa makan ni pon tersangkut2..
sebab org nak bergambar..

 wah..sambil makan...dimeriahkan oleh..
BLACK...
tq dear..hehehe





ok dikesempatan yg ade ni..kami suami isteri yang saling menyayangi ingin...
mengucapkan ribu-ribu-ribu-ribuan terima kasih yang tak terhingga...
kepada....

* umi & abah..
* adik2 tersayang
* wan & atok
* makcik2 & pakcik2
* sepupu2 semua...
* org2 johor...
* sedara2 johor & negeri sembilan..
* kawan yang membantu dari hari jumaat sampai hari ahad...
* semua yang terlibat
* sepupu2 yang masak2..
* kawan2 sekolah rendah yg hadir
* kawan2 sekolah menengah jugak yg hadir
* kawan2 UiTM yang jugak hadir n sporting
* kawan2 kerja semua....
* semua...semua..semua...yang membantu n hadir ke majlis

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK....

i tahu ade kekurangan sepanjang majlis tapi i ni manusia biasa..
i hanya mampu merancang...Allah S.W.T yang menentu segala....
InsyaAllah Allah sahaja yg dapat membalas budi baik kalian
segala kelebihan semasa majlis berlansung simpan dan kenang hingga akhir hayat kalian..

WE LOVE U ALL.....




Tuesday, December 22, 2009

jangan amik hati okeh..hati kalau goreng meletup-letup...

okeh kali nie..entry ini sangat serius...
haip jgn senyum...kan dah kata ntry serius...
sangat-sangat serius...
ini berkenaan dengan ape saja luahan hati kita dialam mem"blog" nie..

erm..sebelum nie iva ade gak wat ntry pasal gaduh2kan...


bukannya gaduh ape pon..salah faham jekan....
macam biasalah..mula-mula blog org nie..then kait2 dengan blog yg tu pulak..iva pon pegilah lawat blog tuh..
baca punya baca...sampailah ke satu blog nie....
memang agak best ntry-ntrynya...

tah camner ade satu ntry nie..
dia letak gambar seorang budak laki2..
sekali pandang iva kenal budak tuh...
so..i xpuas hati nieh....
masih meneruskan bacaan yg serius utk ntry tersebut 
(wah ayat sangat skema kan...abaikan...)

SAH...

memang sah..betullah i kenal anak kecil itu..
yang xbestnya ntry tuh menceritakan ttg anak kecil tuh dan penjaganya....
penjaganya kawan saya...
dan ape saje pandangan dari penulis ntry tuh sangatlah tidak baik...
u jugde org melalui luarannya..
u xtau ape..sekadar dengar cerita ala-ala..lite gitu terus u nak kata ini..dan nak kata itu...
ini berlaku minggu lalu...

so tanpa membuang masa i terus call member tuh..tapi xdapat dihubungi plak..aduh..
tgk ym offline plak...xpuas hati...i terus tinggalkan msg melalui ym...hehehe...

so ari nie i bukak blog cik kak nie...ntry berkenaan dah xde...
tapi ade ntry announcement..tapi xleh komen...
erm..cik kak..terpulanglah kat awak nak cerita pasal ape pon..
xde sape nak larang...masalahnya xbetulkan...??
jgn cepat sangat judge org macam tuh
org lain pon baca blog awak..
kalau kata tetiba mak bapak angkat budak tuh reti plak bukak n baca blog,...
terbaca ntry awak tuh..
kan dah melukakan hati org tua...
erm....
kami xmau cari gadoh pon n benda ni bukan kecikkan...
so kita tutup cara damai...
tujuan saya gtau kawan saya tu pon 
supaya cerita yg xbetul tambah lagi tak betul bila dah di sok-sek...sok- sek....

erm..
kira baiklah tuh xde kejadian serang -menyerang macam ade kes blogger sebelum nie...
siap komen baik2 lagi supaya xsakitkan hati sesapa...
okeh...
tutup mulut...
ayu...jaga dia baik2 k..aku tau korang sekeluarga jaga dia baik...
ko pon penah jadi photographer masa aku kawen..
n aku kawan ngan ko dah lama...


T A M A T




Thursday, December 17, 2009

~bLack & whiTe Contest~

ok..jaLan-jaLan...g melawat bLog kawan-kawan..sambil-sambil mengkomen kat bLog kawan-kawan....
tetiba terjumpa bLog nie...



ade contest...
ok iva saje nak join...suka-suka okeh..
yok..sape nak join pegi tekan atas tu k...

cik ezzan..ni ek gambarnya,,,



sekian..terima kasih...muahahahaha...

selamat menyambut maal hijrah..sesapa yg lom wat penghijrahan silalah lakukannya..
iva dah sudah antaranya..
iva dah berhijrah dari hidup bujang ke alam rumah tangga,,.,,
da..





Wednesday, December 16, 2009

damai yang hilang,,,,tengah hegeh-hegeh mencari damai tuh...

hidup kita dibumi yang luas ni penuh dengan lakonan & teka-teki...
setiap hari akan ada saja benda baru yang akan berlaku..
kadang2 yang berlaku tuh adalah rentetan dari hari semalam...
dibawa-bawa dengan penuh perasaan yang tak tahu mane nak pergi...

kadang-kadang kita lupa & leka...
kadang-kadang kita terbuai-buai oleh mimpi yang indah-indah....
kadang-kadang kita sombong...
kadang-kadang kita mendabik dada...
tapi tu kan kadang-kadang...

lupa ek..dunia ni bulat,.....skrg siang..kang jap2 g malam dah...
bulatkan...????
macam kehidupan kitalah...
yelah hari ni mungkin kita dikedudukan yang selesa...

TAPI

Allah Maha Besar...
bila-bila kita akan jatuh...
xpasti jatuh yang terhempas atau jatuh terseliuh atau pon hanya terhantuk....
itulah..masa senang lupa padaNya....bangga je tak tentu pasal....
bila susah baru nak ingat padaNya...memohon itu dan ini....iskh..iskh...
bila dah susah asik nak salahkan org tu..salahkan org ni...kan xbaik tuh...
bila kita ditimpa kesusahan tuh bukan maksudnya Allah xsayang kita...
tapi DIA nak sedarkan kita dari terus hanyut.....

BLOG seumpama diari alam maya yang membolehkan kita berkongsi ape sahaja dengan sesiapa sahaja...
tak kira jantina...tak kira agama....tak kira cuaca...xkira apepunlah...
BLOG juga tempat kita ni mencurah segala2nya....
kadang2 tanpa memikirkan hak asasi manusia sejagat...
(ceh betul ke ayat i nie...hehehe....serius balik..)
BLOG jugak tempat kita boleh melihat ragak manusia yang pelbagai...
BLOG yang juga kadang-kadang menyambung & merapatkan 
hubungan ukhuwah sesama manusia....
BLOG juga tempat kita sesama kita boleh bersengketa...

tapi BLOG kan hak peribadi BLOGGER tu sendiri....
so biarlah dia dengan dunianya....
xsalah kalau kita layan...
cuma kadang-kadang ade plak BLOGGER yg over exiterd..hingga mencederakan hati pembaca..chewah...
so pada yang terluka..pi bubuh ubat ek..kasi cepat sembuh...
yang tak sengaja melukakan..cukup-cukup ek..belajar dari pengalaman....

hehehehehe..
dah..dah..g wat keje..iva nak sambung balik keje nie..kang bos marah..huhuhuhu...

p/s : jgn gadoh2..ape yg berlaku jadikan pengajaran...
always think positive....
ape pon pandangan org kita ni terima je dgn hati terluka terbuka...
ala...gaduh-gaduh lite-lite gitu....
yang penting POSITIVE thinking tu jek...

(tak..iva bukan nak memanaskan keadaan [kalau ade yg panas g dok dkt ngan kipas or aircond..nnt sejuk...]..so jgn plak korang nak serang iva...iskh ade ke org nak serang..i x glamer okeh..hehehe...terperasan plak...)

marilah kita berdamai....
1 malaysia untuk semua...



Monday, December 14, 2009

majlis kawen kakak iparku

halo..halo..halo....
saya memang sangat bz...
saya nak cerita banyak benda tapi saya bz...
sangat bz...
pening...
masalah banyak...
tapi abaikan ia sementara...
waaaa...........
Ya Allah kuatkan jiwa ku Ya Allah...
Kau jauhkanlah benda2 yg membuat Engkau murka Ya Allah...
fuh..
fuh...
fuh,...

heheheheehe
minggu lepas iva xkeje sampai 3 hari berturut2...ntahlah apasal...
no komen...dtg keje khamis....jumaat cuti balik...hehehehehe.,...yelah pejabat iva area selangor...so hari jadi sultan selangorkan..cuti ar...

Daulat Tuanku..

cewaahh.....

ok2...
seperti yg kawan2 baca ntry yg lepas..kan iva cerita yang my kakak ipar kawen....
so nnt story mory...
layan gambar meh..
i shoot sendiri okeh...
hehehe

majlis : resepsi pengantin pompuan
tarikh : 05 disember 2009
jam : setiap detik waktu
tema : hitam & putih


pelamin dihias indah....lip..lap..lip..lap...

pengantin bersama ibu n mak sedara sekaliannya...
 

i like this shoot...
 

eceh ibu mertuaku....bersama andakku sayang
 

anak-anak buahku..alahai...ade lagi tah mane pegi..
 


 si kembar...indra n andre
 

 i bersama biras2 i...ade lagi tapi tah mane..



eceh..malam berinai...
 

siap berkompang..pekak jap telinga i...
 

 sesi karoeke i bersama indra...lagu gadis n bunga tau...


sempat lagi....
 

 ni esoknya....berarak..
 

their banner...
 

 

tgk my yayang..eh hincik memanduku....
 

ibu bapa pengantin laki2....
 

 kimi yang sedey...
 

adik2 ipar i....
 

ala cian..3 hari xtido...
 

 

live band..like my wedding...
 

org penting belakang tabir...
 

dari kiri duduk : ibu mertuaku...andak...mama..(bz main hp hehehe...)
berdiri : ayah mertuaku...
 

yang tersporting sekali...
 

my brothers pon hadir tau..
 

tgk tu...hehehe...my mother..
 

my beloved mother n mother in law
 

 


 

 

owner blog pon mesti ade ok..


kena siram ke...hehehe....
 

sekian,.,,,,,,....sok sambung cerita ok..